Friday, June 8, 2012

New in (make up)

Zdravo svima! 
Danas zelim da vam pokazem sminku koju sam kupila u skorije vreme. Moja sminka je oduvek bila jednostavna i sastojala se od crne,sive i bele boje. Od skoro sam pocela i druge boje da koristim i kombinujem, jer smatram da i one mogu biti podjednako lepe kao i ove prethodno navedene.
Prve su senke.
Ova, indigo plava je iz Victoria's secret (lustre-wanted). Ima sitne plave sljokice koje su skoro neprimetne i predivno izgleda kad se nanese. Ne znam koliko jasno mozete da vidite boju na slici.. Preporucujem! :-)
Ova je iz Avon-a (fresh cut greens). Ne volim da narucujem sminku iz kataloga(pogotovu za oci), jer su mi oci jako osetljive. Ova se dobro pokazala, postojana je. Sastoji se od 4 boja: maslinasto zelene(slaze mi se uz oci :)),2 nijanse su svetlo zelene i poslednja je bela. Sjajna je za smokey eyes turtorijal. Preporucujem je, takodje!
Zatim, imamo olovku za oci, takodje u maslinasto zelenoj boji.Prvi put sam uzela nesto iz Shaka kolekcije, mogu reci da je jako dobra. Masna je i lako se nanosi.
Sephorin bronzer je sledeci. Nesto sto koristim bukvalno svaki dan. Ima 3 nijanse, ne mora se nanositi u vise slojeva. Mogu reci da je p r e d o b a r! :-)
I za kraj, lakovi za nokte. Prvi je Deborin (afterhours br. 49), maslinasto zeleni( ne znam sta mi je vise sa ovom bojom :-D). Neizbezna mint boja, Gabrini (br. 348) je u pitanju. I posledjni, Pupin , predivna neon narandzasta boja, savrsena za leto!
To bi bilo to za danas, do sledeceg posta, D. <3

5 comments:

  1. Avonove senke su meni odlične, i pvaj gabrini lak je savršen, boja <3

    ReplyDelete
  2. Odličan izbor ;)
    I sama sam se uverila u kvalitet Deborah lakova,
    i od tada ih ne menjam. :)

    ReplyDelete
  3. Super si proizvode nabavila.Svidja mi se tvoj blog,pratim te :)

    Nadam se da ces checkirati moj blog :)

    teenfashioncorner.blogspot.com ♥

    ReplyDelete
  4. Baš su lepe senke, a boje lakova su zaista fenomenalne. Ja imam jedan narandžasti koji ne skidam :-D

    ReplyDelete
  5. love the reach blue eyeshadow!
    great blog, following you now

    Lyosha
    Inside and Outside Blog

    ReplyDelete